Představení BAILAN ELLAS 2.4.2023 v Praze

26.01.2023 14:08
Zveme vás na hudebně - taneční flamenkové představení tanečnice a choreografky Lucie Bevelaqua, za doprovodu španělských umělců, David Sorroche a Jorge El Pisao.
 
BAILAN ELLAS - 2.4.2023 ve 20:00
Velký sál - Městská Knihovna, Praha 1
 
V rámci večera vystoupí taneční soubor Taller Flamenco Lucie Bevelaqua, soubor 20-ti tanečnic, a pěvecký soubor Centro Flamenco Granada. Oba soubory představí svůj progres, který nastudovali tento rok pod vedením Lucie Bevelaqua (tanec) a Davida Sorroche (zpěv), v originálních i tradičních kytarových aranžích Jorgeho El Pisao.
Chcete-li se na chvíli ponořit do flamenkového niterného a temperamentního světa, pocítit emoce, sílu, eleganci a energii každého pohybu, pěveckých nářků, oscilace a vibrování tónů a mistrovské kytarové melodie s fascinující brilantní flamenkovou technikou, doprovoďte nás 2. dubna 2023 a staňte se naším nepostradatelným publikem.
Lucie Bevelaqua, členka španělského profesionálního tanečního souboru Ballet Flamenco Granada v roce 2017 a 2018, tímto představuje svou celoroční práci s místním tanečním souborem Taller Flamenco Lucie Bevelaqua, který sdružuje tanečnice a muzikanty z různých koutů České republiky, některé z nich, lokálně poloprofesionální a profesionální, vedoucí své vlastní taneční školy a další účastníky ročních intenzivních kurzů. Doprovodí je vynikající španělští umělci, David Sorroche (zpěv) a Jorge El Pisao (kytara), kteří společně s Lucii Bevelaqua završí celé představení.
Více o projektu: www.luciebevelaqua.cz
První část večera:
Tanec - soubor: Taller Flamenco Lucie Bevelaqua (Elena Gordon, Martina Vlčková, Lenka Jehličková, Jana Legezová, Táňa Losmanová, Alena Podlesakova, Andrea Machová, Lucie Richter, Tereza Hakenschmiedová, Monika Milota Friedmanová, Jarmila Ptáčková, Milada Mašinová, Tereza Javorková, Monika Konštacká, Jolana Janošičová, Ludmila Kuldová, Kateřina Fládrová, Táňa Hostašová, Světlana Sikorová)
Zpěv - soubor: Centro Flamenco Granada
Hudební doprovod:
Zpěv: David Sorroche
Kytara: Jorge El Pisao, Kamil Ďurana, Jan Pospíšil
Perkuse: Michael Cába
Tlesky: Lucie Bevelaqua
Druhá část večera:
Tanec: Lucie Bevelaqua
Zpěv: David Sorroche
Kytara: Jorge El Pisao
Perkuse: Michael Cába
OFICIÁLNÍ PŘEDPRODEJ VSTUPENEK - TICKETSTREAM
https://www.ticketstream.cz/.../bailan-ellas-flamenco...
Těšíme se na vás!

Kontakt

Flamenco web flamencoweb@seznam.cz